Συνεργασία ΙΝΕΔΙΒΙΜ – ΔΥΠΑ για τη δωρεάν χορήγηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Συνεργασία ΙΝΕΔΙΒΙΜ – ΔΥΠΑ για τη δωρεάν χορήγηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Συνεργασία ΙΝΕΔΙΒΙΜ – ΔΥΠΑ για τη δωρεάν χορήγηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων 857 574 Κώστας Δέρβος

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης αναλαμβάνοντας τον κύριο ρόλο υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στον τομέα της Νεολαίας, έθεσε υψηλούς στόχους και δεσμεύτηκε να τα υπηρετήσει και να τα υλοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Μείναμε προσηλωμένοι στις ιδέες μας, έχοντας πάντα γνώμονα την ενίσχυση των νέων της χώρας μας και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της ανάπτυξης, της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, η οποία στην αρχή της θητείας μας απαριθμούσε μόνο 80 επιχειρήσεις στο δίκτυο συνεργατών της και καταφέραμε εν μέσω κοινωνικών προκλήσεων και πανδημίας Covid-19, να ξεπεράσουμε τις 370 συνεργασίες, προσφέροντας προνόμια και δυνατότητες σε νέους δικαιούχους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινάει από σήμερα μια συνεργασία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά βίου Μάθησης και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, όπου άνεργοι νέοι σε όλη την Ελληνική επικράτεια θα μπορούν να είναι ταυτόχρονα και κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δωρεάν, υπερδιπλασιάζοντας στην ουσία τα προνόμια και τις παροχές τους. Με τη συνεργασία αυτή στηρίζουμε έμπρακτα τους νέους της χώρας, κάνοντας πράξη τις αξίες που υπηρετεί το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, καθώς και βαδίζοντας στον δρόμο που έχει χαράξει η Κυβέρνηση.

Θα συνεχίσουμε σε όλη τη θητεία μας να βρισκόμαστε δίπλα στη νέα γενιά, η οποία αγωνίζεται για το καλύτερο και αξίζει το καλύτερο. Αυτό τον ρόλο αναλάβαμε, αυτό τον ρόλο υποστηρίξαμε και αυτό τον ρόλο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε, έχοντας πλέον δίπλα μας σημαντικούς συνεργάτες που μας στηρίζουν στον κοινό μας στόχο.

Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία και τη στήριξη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Niki Kerameus, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Kostis Hatzidakis, τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, Γιώργο Βούτσινο και τον Διοικητή της ΔΥΠΑ, Spiros Protopsaltis.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.