Συνάντηση με τους πολλαπλασιαστές του Eurodesk

Συνάντηση με τους πολλαπλασιαστές του Eurodesk

Συνάντηση με τους πολλαπλασιαστές του Eurodesk 1440 1080 Κώστας Δέρβος

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που σχεδόν 10 χρόνια μετά, το Eurodesk Greece κατάφερε να έχει και πάλι ένα δίκτυο πολλαπλασιαστών που εκτείνεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Όραμά μας είναι όλοι οι νέοι άνθρωποι να έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην πληροφορία ακόμη και αν μένουν σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό ή σε ένα νησί της άγονης γραμμής, και να καταφέρουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους αξιοποιώντας τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια σταθερή βάση στην οποία να στηριχθεί η πληροφόρηση των νέων και όσων εργάζονται με νέες και νέους.

Οι πολλαπλασιαστές του Eurodesk αποτελούν σημαντικό κομμάτι του δικτύου, καθώς αναμένεται να συνεισφέρουν ενεργά στην ανάπτυξη νέων ευρωπαϊκών προσεγγίσεων στην παροχή ευρωπαϊκής ενημέρωσης και βασικής συμβουλευτικής στους νέους.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.