Ομιλία μου στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Ομιλία μου στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Ομιλία μου στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ 2400 1260 Κώστας Δέρβος

Όλοι όσοι περάσαμε από την ΟΝΝΕΔ και όλοι όσοι θα περάσουν στο μέλλον, είμαστε κρίκοι μιας αλυσίδας η οποία κάθε χρόνο, κάθε μέρα, κάθε λεπτό δυναμώνει. Και δυναμώνει γιατί δύναμή μας είναι οι ιδέες μας, ο ενθουσιασμός μας και ο ρεαλισμός στη δράση μας.

Αποχωρώ με την πίστη ότι έκανα όσα μπορούσα για να παραδώσω μια οργάνωση ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο πολιτική, ακόμα πιο δυναμική, χωρίς τις παθογένειες που επέβαλαν την Επανίδρυσή της. Και ταυτόχρονα αποχωρώ με τη βεβαιότητα ότι όσοι συνεχίσετε θα καταφέρετε ακόμα περισσότερα, αρκεί να μείνετε προσηλωμένοι στις αρχές μας και να έχετε τη σκέψη σας ανοιχτή σε νέες ιδέες.

Η τιμή να ηγηθώ της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της Ελλάδας σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα δίπλα σας και θα παραμείνω δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί. Γιατί, πιστέψτε με, μια φορά ΟΝΝΕΔίτης, για πάντα ΟΝΝΕΔίτης.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.