Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου 7008 4672 Κώστας Δέρβος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε το ΕΕΑ “ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ” και να υλοποιήσουμε με τους ωφελούμενους ένα δημιουργικό εργαστήριο κηπουρικής.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής αυτής δραστηριότητας, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το πώς καλλιεργούμε διάφορα είδη λαχανικών, και στη συνέχεια να το κάνουμε πράξη.

Τα προγράμματα Erasmus+ Youth Greece και European Solidarity Corps Greece αγκαλιάζουν τις νέες και τους νέους με αναπηρία και έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση της κοινωνικής ένταξης, και την παροχή ίσων ευκαιριών για όλες και όλους.

Ευχαριστούμε πολύ το Ειδικό Εργαστήρι Αγωγής «Μαργαρίτα» για τη ζεστή φιλοξενία και το συγχαίρουμε για το έργο που επιτελεί στηρίζοντας ανθρώπους με νοητική αναπηρία. Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τους ίδιους τους ωφελούμενους για τη θερμή υποδοχή και συνεργασία στη σημερινή δράση.

 

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.