Η ΟΝΝΕΔ από τα χέρια των “λίγων” στα χέρια των “πολλών”

Η ΟΝΝΕΔ από τα χέρια των “λίγων” στα χέρια των “πολλών”

Η ΟΝΝΕΔ από τα χέρια των “λίγων” στα χέρια των “πολλών” 960 640 Κώστας Δέρβος

«Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη, όταν εκλέγεσαι πρόεδρος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Ένα συνέδριο πολιτικό, οργανωμένο, με αξιόπιστες και διαφανείς διαδικασίες και έμφαση στην έκφραση ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων».

«Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, καθώς και τους νέους εκπροσώπους μας στην ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή τους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού προήλθε από μία καθαρή διαδικασία, την οποία ακολούθησε μία ανοιχτή στο κοινό καταμέτρηση, γεγονός που συνέβη πρώτη φορά στην ιστορία μας».

«Αποδείξαμε, από την πρώτη στιγμή, πως, η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει από τα χέρια των “λίγων”, στα χέρια των “πολλών”. Δείξαμε εμπράκτως πως μπορούμε να λειτουργήσουμε οργανωμένα, με διαφανείς διαδικασίες και με πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή πολιτικής με ουσία. Η ΟΝΝΕΔ των νέων που εργάζονται, εξελίσσονται και αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο και μία Ελλάδα, αποκτά σάρκα και οστά».

 

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.