Ημερίδα του ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως

Ημερίδα του ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως

Ημερίδα του ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως 2048 1364 Κώστας Δέρβος
Επισκεφθήκαμε μαζί με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Niki Kerameus το ΚΕΠΕΑ Δραπετσώνας, με αφορμή την ημερίδα “Παίζω, ερευνώ, μαθαίνω για τη Ζωή στο Νερό”, στην οποία συμμετείχαν μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέου Ηρακλείου Αττικής.
Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το υπέροχο έργο του Κέντρου και της παιδαγωγικής ομάδας του, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την επιτυχημένη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε επίσης την εκτελεστική διευθύντρια του Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation, Angeliki Kosmopoulou για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά, Dimitris Markopoulos, τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο και τον πολιτευτή Β’ Πειραιά, Γιώργος Βρεττάκος για την παρουσία τους.

 

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.