Εμμονικοί ή απλά ανίδεοι;

Εμμονικοί ή απλά ανίδεοι;

Εμμονικοί ή απλά ανίδεοι; 1024 683 Κώστας Δέρβος

Ως Πρόεδρος της μεγαλύτερης νεολαίας της χώρας χαίρομαι να βλέπω νέους ανθρώπους να πολιτικοποιούνται, ακόμα και αν δεν ασπαζόμαστε τις ίδιες ιδέες. Είναι όμως εξαιρετικά ανησυχητικό να βλέπεις νέους ανθρώπους που οι ιδέες τους μυρίζουν ναφθαλίνη και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ο λόγος προφανώς για τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και τα κείμενα τους εν όψει του πρώτου συνεδρίου της.
Πως είναι δυνατόν να νοσταλγείς τον εμφύλιο;
Πως είναι δυνατόν να νοσταλγείς συμμορίες που αποτέλεσαν εντολοδόχους της Κομιντέρν, βάζοντας την ΕΣΣΔ πάνω από την πατρίδα μας;
Πως είναι δυνατόν να νοσταλγείς συμμορίες που ήθελαν την Μακεδονία ανεξάρτητο κράτος;
Πως είναι δυνατόν να μνημονεύεις το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος όταν ο ίδιος ο αρχηγός σου το έκανε ΝΑΙ;
Πως είναι δυνατόν να ξεπλένεις την κλοπή θεωρώντας την αντισυμβατική ακτιβιστική πράξη;
Πως είναι δυνατόν να εμπνέεσαι από οργανώσεις που έχουν ως στόχο την ανατροπή καθεστώτων όταν στην εξουσία είσαι εσύ και το κόμμα σου;
Πως είναι δυνατόν ο αρχηγός σου να σε έχει εκθέσει πολλάκις και εσύ να τον ακολουθείς άβουλα;
Πως είναι δυνατόν να αρμενίζεις στραβά και να κατηγορείς τον γιαλό;
“Σύντροφοι”, ο εμφύλιος τελείωσε το 1949. Βρισκόμαστε στο 2017. Κυβέρνηση της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Ο λαός παρακμάζει και οι κοινωνικές δομές παραπαίουν με την υπογραφη της αριστεράς.
Όσο σκληρή και να είναι η πραγματικότητα, σας καλούμε σε αυτήν. Ο αρχηγός σας έφτασε πια στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του για να πέσει από το σύννεφο που ζούσε. Μην κάνετε το ίδιο λάθος.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.