Διοργάνωση επετειακής εκδήλωσης 35 χρόνων Erasmus+

Διοργάνωση επετειακής εκδήλωσης 35 χρόνων Erasmus+

Διοργάνωση επετειακής εκδήλωσης 35 χρόνων Erasmus+ 888 592 Κώστας Δέρβος

Είχαμε τη μεγάλη χαρά να διοργανώσουμε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/ State Scholarships Foundation επετειακή εκδήλωση για τα 35 χρόνια ζωής του προγράμματος #ErasmusPlus, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ευρώπης.

Από το 1987 μέχρι σήμερα, μέσα από το εμβληματικό αυτό πρόγραμμα χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να μάθουν, να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, να γνωρίσουν την Ευρώπη μας και την κοινή μας ταυτότητα.

Θέτοντας ψηλά τον πήχη και για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τους ευρωπαϊκούς πόρους προς όφελος της νέας γενιάς της χώρας μας και να υπηρετούμε το όραμα του #ErasmusPlus, με ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια και αφοσίωση.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό μας, Kyriakos Mitsotakis, και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Niki Kerameus για την εμπιστοσύνη που μας πιστώνουν στη διαχείριση του προγράμματος για τον τομέα της Νεολαίας.

Ευχαριστώ επίσης τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και όλους τους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για το πως άλλαξαν οι ζωές τους μέσα από τη μοναδική εμπειρία του #ErasmusPlus.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.