Απάντησή μου στις δηλώσεις Παρασκευόπουλου

Απάντησή μου στις δηλώσεις Παρασκευόπουλου

Απάντησή μου στις δηλώσεις Παρασκευόπουλου 1024 828 Κώστας Δέρβος

Ας μιλήσουμε με στοιχεία, κύριε Παρασκευόπουλε

Μιας και ο κύριος Παρασκευόπουλος μας προέτρεψε να μελετήσουμε τα στοιχεία, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη του ορισμένα από αυτά που βρήκαμε με μια σύντομη αναζήτηση: Ο εστιάτορας στην Ύδρα, ο ηλικιωμένος που τον λήστεψαν στην Κυψέλη, η ηλικιωμένη που την έκαψαν μέσα στο σπίτι της, η 18χρονη Γερμανίδα που βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Και αφού παραθέσαμε αυτά τα στοιχεία, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε ευθέως: Οι δράστες αυτών των πράξεων είναι ευεργετημένοι από τον νόμο του ναι ή όχι;

Αντί να θλίβεται με εμάς ο κύριος υπουργός, ας αναλογιστεί τη θλίψη των θυμάτων του νόμου του και των οικογενειών τους. Αντί να θλίβεται με εμάς ο κύριος καθηγητής, ας προβληματιστεί αν αυτή η παρωδία πορίσματος θα στεκόταν ως εργασία πρωτοετούς φοιτητή στο μάθημά του. Τέλος, αντί να θλίβεται με εμάς ο κύριος Παρασκευόπουλος, ας ντραπεί, έστω και τώρα, για εκείνους που επέλεξε να υπηρετήσει, σε βάρος της επιστήμης του, της κοινής λογικής και της κοινωνίας.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.