Ποιος είμαι

Από τα φοιτητικά μου χρόνια και την ΑΣΠΑΙΤΕ, μέχρι την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Σήμερα, πιστεύω ότι μπορώ να εκφράσω κάτι διαφορετικό για τους νέους. Για αυτό και κατεβαίνω για την Ευρωβουλή!

Ποιος είμαι

Από τα φοιτητικά μου χρόνια και την ΑΣΠΑΙΤΕ, μέχρι την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Σήμερα, πιστεύω ότι μπορώ να εκφράσω κάτι διαφορετικό για τους νέους. Για αυτό και κατεβαίνω για την Ευρωβουλή!

Είμαι απόφοιτος του τμήματος εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ και έχω λάβει το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών μου στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University of London.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσα υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήμουν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής μου.

Εργάζομαι από το 2009 σε τεχνικά γραφεία και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από το 2014 εργάζομαι ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμια τεχνολογικά ιδρύματα με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού ενώ από το 2016 εργάζομαι μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ στον ΔΕΔΔΗΕ ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σήμερα, είμαι Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ

Φέτος αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής γιατί θέλω να συμβάλλω ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει η «οικογένεια» στήριξης των νέων της Ελλάδας. Θέλω να προωθήσω το νεανικό επιχειρείν της χώρας μου και να δώσω στους νέους περισσότερες ευκαιρίες. Στόχος μου είναι να πάω τη γενιά μας μπροστά σε ευρωπαϊκό επίπεδο γιατί το αξίζει.

Πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, να μην συμβιβαζόμαστε όταν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να διεκδικούμε όσα οραματιζόμαστε και μας εμπνέουν.

Γιατί πιστεύω στους νέους ανθρώπους. Πιστεύω στην γενιά μας. Δεν θέλω πια να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους στο πολιτικό προσκήνιο. Ως νέος Ευρωπαίος πολίτης θέλω όλοι οι Έλληνες να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερες ευκαιρίες. Στόχος μου είναι να συνδράμω και εγώ ο ίδιος στην προσπάθεια αυτή καθώς και να προάγω προτάσεις για τη καλύτερη βιωσιμότητα τους.

Ονειρεύομαι μια Ευρώπη με δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για τους πολίτες της. Κύρια επιδίωξη μου είναι να διαφυλαχθεί η πολιτισμική κληρονομιά της Ελλάδας στο ΕΚ και συνάμα να προαχθούν όλες οι δυνατότητες καλύτερης αξιοποίησης της. Θέλω να γίνει η Ευρώπη πιο αποφασιστική και ταυτόχρονα πιο συνειδητοποιημένη για όσα πρεσβεύει.

Μπορεί να ανήκω σε μια γενιά που πληρώνει λάθη για τα οποία δεν φέρει ευθύνη, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι λύση να σκύψουμε το κεφάλι, να σταυρώσουμε τα χέρια, να διαμαρτυρόμαστε για αυτά που ήρθαν και να περιμένουμε μοιρολατρικά να έρθουν τα επόμενα.

Ζητώ την ψήφο σου γιατί πιστεύω ότι η γενιά των νέων Ελλήνων που αναζητά επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό καταφύγιο στην Ευρώπη πρέπει να εκπροσωπείται σε ένα κομβικό κέντρο λήψης των αποφάσεων για το μέλλον της ηπείρου και των κρατών μελών της, ώστε να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες γενιές με στόχο ένα καλύτερο κοινό μέλλον.

Η στιγμή μας

έφτασε

Έλα και εσύ στην ομάδα μας!

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.