Ποιος είμαι

Πιστεύω στους νέους ανθρώπους. Πιστεύω στην γενιά μας. Ως νέος Ευρωπαίος πολίτης θέλω όλοι οι Έλληνες να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερες ευκαιρίες. Στόχος μου είναι να συνδράμω και εγώ ο ίδιος στην προσπάθεια

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Είμαι επίσης κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc Advanced Industrial & Manufacturing Systems του Kingston University London.

Το 2019 εκπροσώπησα την Ελλάδα με τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα International Visitor Leadership Program (IVLP), ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Τρέχοντα Κοινωνικά, Πολιτικά και Οικονομικά ζητήματα των ΗΠΑ για τους Νέους Ευρωπαίους Ηγέτες I».

Εργάστηκα επί σειρά ετών σε τεχνικά γραφεία και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως εκπαιδευτικός. Έχω επίσης εργασιακή εμπειρία ως εργαστηριακός συνεργάτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού και έχω υπάρξει στέλεχος στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Τον Οκτώβριο του 2016, εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Επανίδρυσης και ολοκλήρωσα την θητεία μου τον Οκτώβριο του 2019. Στις Ευρωεκλογές του 2019, ήμουν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και έλαβα 61.731 ψήφους. Το 2019, με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ορίστηκα Πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Από τον Αύγουστο του 2019 είμαι Πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης

Από τα φοιτητικά μου χρόνια
μέχρι σήμερα,
πιστεύω πως μπορώ να εκφράσω
κάτι διαφορετικό για τη νέα γενιά.

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.