Ποιος είμαι

Από τα φοιτητικά μου χρόνια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, μέχρι σήμερα. Πιστεύω πως μπορώ να εκφράσω κάτι διαφορετικό για τη νέα γενιά.

Ποιος είμαι

Από τα φοιτητικά μου χρόνια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, μέχρι σήμερα. Πιστεύω πως μπορώ να εκφράσω κάτι διαφορετικό για τη νέα γενιά.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ και έχω λάβει το Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών μου στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University of London.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσα υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήμουν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής μου.

Εργάζομαι από το 2009 σε τεχνικά γραφεία και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από το 2014 εργάζομαι ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμια τεχνολογικά ιδρύματα με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού ενώ από το 2016 εργάζομαι μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ στον ΔΕΔΔΗΕ ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Τον Οκτώβριο του 2016 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Επανίδρυσης και η θητεία μου διήρκησε έως τον Οκτώβριο του 2019. Το 2019 ήμουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και έλαβα 61.731 ψήφους.

Από τον Αύγουστο του 2019 είμαι Πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης

Πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, να μην συμβιβαζόμαστε όταν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να διεκδικούμε όσα οραματιζόμαστε και μας εμπνέουν.

Πιστεύω στους νέους ανθρώπους. Πιστεύω στην γενιά μας. Ως νέος Ευρωπαίος πολίτης θέλω όλοι οι Έλληνες να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερες ευκαιρίες. Στόχος μου είναι να συνδράμω και εγώ ο ίδιος στην προσπάθεια αυτή καθώς και να προάγω προτάσεις για τη καλύτερη βιωσιμότητα τους.

Κώστας Δέρβος

Πρόεδρος Ιδρύματος Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης

Το όνομά σου *

Το email σου *

Προτιμήσεις

Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μου, αποθηκεύονται πληροφορίες (συνήθως cookies) προκειμένου εγώ και η ομάδα μου να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Εδώ μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις ρυθμίσεις.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.